Miért a ginsengek királya a Fekete ginseng?

100%-ig természetes

A kivonatokban csak vörös, illetve fekete ginsenget találsz, mást semmit.

Extra magas hatóanyag- tartalom

Garantáljuk, hogy a kivonatok  6 éves vörös és fekete ginsengből készülnek, melyekben rendkívül magas a hatóanyag - tartalom.

Koreai Ginseng kivonat1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Azaz 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg. Mivel csak a 6 év után szüretelt gyökér biztosítja a ginsenozidok megfelelő koncentrációját, mi csak ezt használjuk. Büszkék vagyunk erre, és a készítményeink leírásában is feltüntetjük, hogy a felhasznált ginseng gyökér 6 éves. 
Vigyázz a boltokban kapható, csekély hatóanyag - tartalmú ginseng termékekkel, melyekhez jellemzően 1-2 éves növényeket használnak fel, ezek a termékek kizárólag a placebóra hatnak. Kifejezetten ajánlom elolvasni a ginseng termesztéséről szóló oldalunkat, hogy a Prémium minőségű ginsengről kirajzolodó kép teljesen összeálljon. Ezt itt tudod elolvani! Klikk ide!

Figyeld csak meg, milyen szembetűnő a különbség egy 6 éves, egy 4 éves, egy 2 éves és egy 1 éves növény között.

A ginseng gyökerek és a hatóanyagainak növekedése évek elteltével

Kínai, vagy amerikai intenzív termesztésről szó sem lehet. Mi azért választottunk 6 éves koreai növényt alapanyagul, mert a legjobbat akarjuk nyújtani Neked.

Prémium minőség

GMP szabvány - Ginseng

A termesztés, a kiválogatás, a kivonatolás mind szigorú ellenőrzés, és a minőségi követelmények betartása mellett történik. A termesztést évről-évre figyelemmel követjük és azt folyamatosan javítva teszünk eleget a GMP (GMP KFDA / ISO 14001 / ISO 22000) szabványainak.

A prémium minőséget és a kivonatok hatásosságát kutatások, tanúsítványok, esettanulmányok sora bizonyítja.

A terméket folyamatosan ellenőrizzük: figyelünk a ginseng korára, a különböző hatóanyagok koncentrációjára és a növény egészségügyi értékekeire. A Prémium Koreai Ginseng tökéletesen megfelel az EU magas minőségi követelményeinek.

 

A termék minősége az árában is megmutatkozik. A minőségre az extra magas hatóanyag - tartalom a garancia: a 6 éves ginseng gyökér 35-ször több hatóanyagot tartalmaz mint egy 2 éves és ez még csak a porított változat!

Ne feledd: 1 kg ginseng kivonathoz 7 kg 6 éves ginseng gyökérre van szükség. Azaz 1 gramm kivonat 7 gramm 6 éves porított változatnak felel meg.

Így termesztik:

A Prémium Koreai Ginseng kivonatok és Ginsenges termékek különlegessége a ginseng termesztésében, érlelésében, kivonatolásában, és a gyártási technológiában rejlik.

 Nézzük meg ezeket egyenként!

A ginseng termesztése Dél-Koreában, 10 koreai gazdaságból álló szövetkezeten keresztül történik.

A termékek minőségére garancia:

  • az évente megújuló minőségügyi auditáció
  • a koreai GMP program ajánlása, a szigorú szabályok betartása

A koreai GMP program szabályozza a termények előállítását, és biztosítja a termék nyomon követhetőségét. Ez garantálja a peszticidek (rovar- baktériumirtó szerek) és a műtrágyák használatának erős korlátozását, valamint a növények minőségét.

A prémium ginseng termesztése Koreában

 

Prémium Koreai Ginseng termékek kiállják az idő próbáját, hiszen a betakarított növények csak és kizárólag 6 éves példányok lehetnek. A betakarításra ősszel kerül sor (szeptemberben, októberben). A kiváló minőségű ginsenget csak 8 évente lehet betakarítani. A köztes 2 évben a talajt pihentetik, ami az adott földterületen általában rizstermesztést jelent. A kiváló minőség természetesen magasabb árral jár együtt.

Gyártás alatt Dél-Korea egyik legjobb minőségű terméke - így készülnek a ginseng kivonatok

Nézzük, hogyan lesz a ginseng növényből magas minőségi követelmények mellett nagy tisztaságú kivonat!

A betakarítás után a ginseng gyökér a következő folyamatokon megy keresztül:

  • mosás
  • szárítás
  • gőzzel való kezelés

A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk (Prémium Vörös Koreai Ginzeng kivonat, klikk ide!), a növényt elég egyszer gőzölni, ahhoz pedig, hogy feketét, kilencszer. Ezáltal a fekete ginseng kivonatban lévő ginsenozid hatóanyagok arányai átrendeződnek, így sokkal hatékonyabb. (Prémium Fekete Koreai Ginzeng kivonat, klikk ide!) A vörös ginseng GOLD pedig Korea büszkesége a legmagasabb aktív hatóanyagtartalommal (Prémium Vörös Koreai Ginseng kivonat Gold, klikk ide!), amit általános felhasználásra javasoljunk, ha a Vörös Ginseng kivonattól erősebbre van szükség.

A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk, a növényt elég egyszer gőzölni, ahhoz pedig, hogy feketét, kilencszer.

Mivel a ginseng kivonatban 6-7-szer több hatóanyag van, mint a porított változatban (ugyanolyan mennyiségű növény feldolgozása esetén), egyértelmű volt számunkra, hogy kivonatokat szeretnénk készíteni.

Csak hogy érzékeltessük, milyen nagy mennyiségű növény feldolgozására kerül sor, eláruljuk, hogy 1 kg Prémium Koreai Ginseng kivonat előállításához 7 kg, 6 éves ginseng gyökérre van szükség.

Azért pont 6 évesre, mert az évek számának elteltével sokszoros mennyiségű hatóanyag keletkezik a növényben, és 6 évesen ér el egy olyan csúcsot, amely már érdemben is hasznosítható a számunkra.

Az alábbi grafikonon jól látszik a 2 és 6 éves növények gyökereinek vastagsága, ami erősen összefügg a benne lévő hatóanyag mennyiségével.

A ginseng gyökerek és a hatóanyagainak növekedése évek elteltével

A gyár működése (Geumsan Dukwon Co., Ltd.)  a Koreai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (KFDA), valamint az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) által engedélyezett.

Azért, hogy garantálhassuk a legjobb minőségű Prémium Koreai Ginseng kivonatot, a termékek bevizsgálásra kerülnek.

Őrizd meg az egészségedet, és fokozd ellenálló képességedet a Prémium Koreai Ginseng fogyasztásával!

Kérem a Prémium minőségű fekete ginseng kivonatomat, klikk ide!

Forrás: koreaiginseng.hu, 2020-10-15 16:29